Men åk hem!

Va på Ica maxi idag och handlade lite. Sen när vi kom till kassan och skulle betala så blev vi ståendes ett tag.. vet ni varför?

Jo för att det var en invandrar familj som skulle köpa ett par bebis plagg.. Det stod tydligt 3 för 59:- för jag tittade också på dom och dom började envisas med att det va 4 för 59:- men den 4 som dom hade tagit kostade 99:- och den skulle dom absolut ha.
Tjaffsade med kassörskan som också blev irriterad på att dom inte kunde typ ett ord svenska, kassörskan va även hon invandrare. Nej dom fortsatte att tjaffsa vidare för dom skulle ju verkligen ha den där pyjamasen, och dom va verkligen inte villiga att betala 99:- för den?! Även fast den kostade det.. 

Efter ett tag så orkade inte kassörskan tjaffsa något mera så dom fick den gratis... :( Jävla idioter.. Har ma inte pengar och kan betala för det man vill ha ska man fan inte köpa det heller.. 

För eran information va det här en ganska stor famlij och när vi hade packat klart våra egna varor och va på väg ut till bilen så satt hela den familjen på Mac Donalds och käkade... 

ASSÅ VAD FAN? KAN MAN INTE BETALA FÖR DET MAN KÖPER SKA MAN FAN INTE ÄTA FÖR FLERA HUNDRA PÅ MACDONALDS!!! 

Skicka hem dom va fan?! 

Jag tänker då rösta vidare på Sverige Demokraterna som skulle införa en återvandring om dom kom till makten.. Visste ni att dom får flytt bidrag också på 20 000:- om dom vill flytta hem till sina länder.. och visste ni att det går som ett rykte i andra länder att man kan åka till Sverige och få pengar för att åka hem igen.. Precis som vi pratar om att åka till Norge och jobba för man tjänar mer pengar där!!! 

Nu får fan Sverige skärpa sig!

Kommentarer
Postat av: My

Det där har jag varit med om förut också. Det är ju helt stört hur det är i Sverige! En del svenskar har inte råd att ha mat på bordet, kläder på kroppen och vissa klagar på skatten. Sedan har vi de utlänningar som lever på bidrag och som kan leva bra mycket bättre än vissa svenskar också. Uscha..

2008-09-05 @ 07:57:46
URL: http://mylika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0